THURØ 33 KLUBBEN   
 
08.09.2011 af Jørgen (CARIN)

Træf 2011 hos Walsteds
.
Når jeg her med træffet på afstand sidder og studerer de billeder, klubmedlemmerne har taget, kigger i den planlægning Sonja og familie har lavet, herunder det flotte 13 siders materiale om Thurø, programmet, turen til ”museet” og tilrettelæggelse af forplejning mm., bliver jeg helt forpustet.
Vi fra Thurø 33 Klubben er utroligt glade for det arbejde, vore værter har lagt i det og vi kan ikke takke nok for det. – Det var som sædvanligt et pragtfuldt træf.
11 Thurøer havde fundet vej til stævnet og 7 af dem mødtes fredag i Rudkøbing og hyggede sig med et udendørs grillarrangement.
Lørdag sejlede vi ”i række” til Walsted hvor familien Walsted tog imod.
De deltagende både var FREIA, NADJA, CARIN, ROSAMUNDE, CAROLINE, SOLITAIRE, KARINA, ARN GRY, FRIGG, STORMY OG SMILLA.
Derudover deltog besætningerne fra LUNKE og AQUILA.
Formanden havde faktisk været på vej i LUNKE, men var uheldig og faldt i båden og brækkede armen. AQUILA’s folk mellemlandede på vej i bil til syden.

Hjemturen fra træffet var for de sejlende folk en noget broget afære, idet der var blæst, regn og torden i luften.
Jeg har modtaget en del billeder fra medlemmerne og har måtte vælge blandt mange. Så der kommer en lille billedserie med lidt tekst:
(klik på billederne for stor størrelse)
 
Her ankommer FREIA til Rudkøbing i frisk vind
Så er CARIN med det nye kunststofdæk ankommet til
Rudkøbing. Fru Birthe ser tilfreds ud.
Om aftenen samledes vi ved klubuset i Rudkøbing og grillede. Der var stadig frisk vind, så vi beholdt frakken på. Men hyggeligt med gensynet.
Vi er lettet fra Rudkøbing med kurs mod Thurø i ingen vind, men tørvejr.
Det er tæt på flotillesejlads, men det kan vi godt blive bedre til. - Aftale fart, plads i rækken og afstand mellem bådene. Det ville have set rigtigt godt ud.
Men sikkert lidt vanskeligere for sejl?
Nogle fik plads ved Walsteds nye flotte solide bro....
AQUILA's besætning deltog i træffet med denne flotte velholde ældre sportsvogn, der skulle med vogntog til træf i syden.
..og andre fik en kajplads. Der var sørget for kraftige fendere.
På rundturen på Thurø fortalte Sonja om seværdighederne og vi lytter alle andægtigt, herunder formanden med den brækkede arm. Gert har fundet en mere afslappet stilling end vi stående.
Kort efter vor ankomst til Thurø besteg kaptajn Sonja broen og fortalte om træffets program. - Styr på sagerne!
Besøget på lokalhistorisk arkiv var meget spændende og godt fortalt af arkivaren.  - Også her viser Gert en afslappet stilling. Det er dog ikke en rød bajersk pølse han holder om. Kunne være et brilleetui?
Visdom kan være trættene, husker vi sikkert alle fra skolen. Rart med et hvil efter besøget på lokalhistorisk arkiv. Hunden Fie, ser dog frisk ud!
Efter besøg i Bjarne og Sonja's ballastgrav kom vi ud på deres bådebro og nogle fik et lille hvil på bådebænken. - Sikke dog et herligt sted at bo, synes vi alle.
Så er det tid for aftenens festmiddag og formanden byder velkommen med stor tak til Walsteds og udbringer en skål.
Kom ikke og sige at der ikke var god stemning.
Kassereren måtte hive i skipperklaveret og fik en herlig hjælp af sangeringerne Lizzie og  Birgitte. 
Det er søndag morgen og vi nyder morgenkaffen sammen med vort æresedlem Aage Walsted og hustru.
Lidt op på dagen underholdt Rolf Walsted m/ tekniker om ankerspil, elektroniske dimser og Sonja fortalte om priser på teakdæk.
Der var god spørgelyst.
Teakdæk kan produceres i Gesten og herefter monteres hos Walsted. - Klik på billedet og se de priser, vi fik med på mødet. - Bemærk, at jo flere der vil have nyt dæk, jo billigere bliver det.
Og nogle ting kunne man måske lave selv efter aftale med Walsted.
CMS med søgemaskineoptimering og ehandel